ORANJE KEBAB & GRILL

ORANJE KEBAB & GRILL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oranje kebab & Grill. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 19:18 Het eten ws erg lekker, helaas door autopech, zeer late bezorging. Hopelijk volgende keer beter.
23 mei 2022 om 20:12 Gaf aan zonder salade en sambal ( ivm allergie) nam een hap en beide zat in het eten. Ben er ziek van. Eten was ook koud
22 mei 2022 om 0:31 Het eten was koud
18 mei 2022 om 18:34 Zoals altijd erg lekker eten. Bestel alleen kebab bij Oranje.
16 mei 2022 om 21:06 Het eten was lekker, vooral de rijst.
13 mei 2022 om 5:42 Eten goed op temperatuur en lekker. Super vriendelijke bezorger. Goede telefonische service.
12 mei 2022 om 17:51 Het eten was erg lekker, en de omgang met mij was heel goed, en de winkel was schoon, bedankt
9 mei 2022 om 20:15 Zat heel weinig vlees in, Volgens mij max 40 gram. Normaal gesproken zou er voor een schotel van 12 euro ninimaal 200 gram moeten zijn, en de vlees die er wel was was heel hard..
8 mei 2022 om 20:59 Te laat bezorgd, er was geen rijst meer, nauwelijks shoarmavlees, wel veel friet, nauwelijks knoflooksaus, brood droog en hard . Energiedrankje wordt niet gewaardeerd, geef maar aan de bezorger!
8 mei 2022 om 20:13 Zo als altijd eten heerlijk jammer van de lange Wachttijd maar werd netjes goedgemaakt met excuus en 2 x frisdrank Volgende keer dus weer bij oranje bestellen
5 mei 2022 om 21:28 Als je om half 7 eten bestelt, wat om kwart over 7 bezorgd zal worden, en je krijgt je eten dan om half 9 weet je niet wat voor beoordeling je nog moet geven hoor.
27 apr 2022 om 18:38 Eten was koud, bezorger kon het niet vinden en dan rustig rondjes lopen in plaats van even bellen. Daarnaast ook flink in prijs gestegen, en bakje is leger dan voorheen. Was een van mijn favoriete restaurants, maar is ver gezakt helaas nu.